CORREPOBLE
La segona edició del Correpoble tindrà lloc a Calonge i Sant Antoni, que el dissabte 23 de març donarà el tret de sortida a aquesta prova esportiva. L’inici de la cursa serà a les 10:00 h del matí des del davant del Pavelló Adel Mechaaal de Calonge. L’itinerari portarà als participants en direcció al Castell de Calonge. Un cop allà aniran direcció al Parc de St Julià de Llòria i per camins que transiten pel bosc s’accedirà fins a la Torreta Lloreta, per fer cap al Mas Gil- Bodega Clos d’Agon. Tot seguit s’anirà direcció al Mas Molla. La tornada serà entre vinyes que ens portaran direcció al Celler Viníric i finalitzarem el recorregut passant pel Mas Pons Joan per tornar de nou al Pavelló Adel Mechaal. El temps límit per fer la prova serà de 2.30h.

Les inscripcions per a poder participar d’aquesta segona edició ja es pot fer directament al web de la prova: www.correpoble.cat El preu per a cada participant és de 8€ (participants de la 1a edició i sense samarreta) i 15€ amb samarreta per noves inscripcions si es fa abans del 3 març, i de 10€ (participants de la 1a edició i sense samarreta) i 15€ amb samarreta per noves inscripcions i fins al 17 de març a les 23.59h o fins a exhaurir dorsals (1.500 inscrits).

L’ activitat esportiva Correpoble és organitzada pel Consell Esportiu del Baix Empordà, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Begur, l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà, l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, l’ Ajuntament de Castell, Platja d’Aro i S’Agaró, l’ Ajuntament de Palafrugell, l’ Ajuntament de Palamós, l’ Ajuntament de Pals, l’ Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, l’ Ajuntament de Santa Cristina d’Aro, i l’ Ajuntament de Torroella de Montgrí.