Aquest passat cap de setmana les gimnastes del Club Rítmica Palafrugell Costa Brava: Iris Recuero (Juvenil Base), Gisela Negre (Alevi absolut) i el Conjunt Infantil de Copa Catalana han viatjat al país veí per participar al I Torneig Internacional de Halloween celebrat a Andorra La Vella.

La Iris va competir amb l’aparell de cinta i es va classificar 7a de la seva categoria i el Conjunt va aconseguir la 5a posició en mans lliures. Cal destacar l’actuació de la més petita: la Gisela Negre  participava en 3 aparells i es va classificar 1a Alevina de la general, 1a alevina amb cèrcol, 1a Alevina a les Mans Lliures i 2a amb l’aparell de pilota, competint a la categoria Infantil amb gimnastes més grans.   També va ser guardonada amb el premi a la gimnasta més expressiva, de entre totes les gimnastes de nivell absolut. Cal dir que a aquest Torneig van participar gimnastes dels clubs més potents del panorama gimnàstic espanyol i d’Italia. La gran gimnasta Almudena Cid va ser la madrina del Torneig i va entregar les medalles.

Felicitem a totes les gimnastes i tècnics del club pel seu gran treball!!!