Com cada estiu arriba la campanya MULLA’T PER L’ESCLEROSI MÚLTIPLE, que enguany, després de dos anys sense poder gaudir d’aquest esdeveniment solidari,  se celebrarà a la Piscina Municipal de Palafrugell el divendres 8 de juliol de 2022, de les 7 a les 13 h i de les 16 a les 22 h, amb l’únic objectiu de col·laborar amb la Fundació Esclerosi Múltiple, i així possibilitar que un major nombre de persones que pateixen aquesta malaltia puguin ser ateses en els centres de la Fundació.

La imatge d’aquest any ha estat dissenyada altruistament per la il·lustradora palafrugellenca Anna Grimal. Grimal va estudiar a la Massana i va fer un Erasmus a Bèlgica. Establerta a la Costa Brava ha treballat per a La Vanguardia, El País,  Wetrasfer, Caixa Forum i L’Oreal, entre d’altres. A l’hora de dissenyar la imatge del Mulla’t per l’esclerosi múltiple explica que ha estat molt feliç perquè les activitats aquàtiques l’enamoren. “Dins de l’aigua un se sent lliure, amb plenitud. L’aigua calma i cura algunes malalties i això m’ha inspirat”, afirma.

Hi ha moltes maneres de mullar-se per l’esclerosi múltiple i una d’elles és des del supermercat. Durant el mes de juliol per cada ampolla d’oli OleAurum venuda, Olis de Catalunya, que agrupa petits productors catalans, cedeix 1 euro a la Fundació Esclerosi Múltiple sense cap cost pel consumidor. Quan vagis al supermercat, busca l’oli del Mulla’t!

És per aquest motiu que fem una crida perquè la gent es mulli per l’esclerosi múltiple. L’entrada a la instal·lació és lliure, i només cal que cada participant nedi els metres que desitgi i que col·labori fent un donatiu i/o comprant algun material de la jornada (samarretes, barrets, motxilles, tovalloles…). Tots els participants obtindran un diploma del MULLA´T 2022.

Si us plau, sigueu solidaris i mulleu-vos per l’esclerosi múltiple!