El passat dijous 16 de febrer una delegació del C.R. PALAFRUGELL COSTA BRAVA, formada per 6 gimnastes i una entrenadora, van participar al Torneig Internacional Kalamata Cup, a la seva 30ª edició, a Kalamata (Grècia), fins el dilluns 20 d’ enguany.

Les gimnastes, SOFIA AZOFRA, de la categoria aleví A, va participar amb les mans lliures i amb el cèrcol i va quedar 8ª d’aquest aparell.

CAROLINA RACHUK, a la categoria infantil A, va participar amb la pilota i les maces aconseguint la 15ª plaça de 45 gimnastes que van participar.

GISELA NEGRE, infantil de nivell A, va participar amb l’aparell de pilota aconseguint la 11ª posició i amb el cèrcol la 7ª posició.

Amb l’aparell de pilota la gimnasta BLANCA LLORET, júnior nivell B, va quedar en primer lloc, aconseguint la medalla d’or.

TATIANA DEULOFEU, júnior de nivell A, en corda va aconseguir la primera posició i medalla d’or i amb l’aparell de cinta va quedar en 7ª posició.

I a la categoria sènior, nivell A, la gimnasta MARTINA LEÓN va participar amb els aparells de pilota, maces i cèrcol aconseguint la 6ª posició en aquest últim aparell.

Totes elles, varen estrenar els seus nous exercicis en aquest Torneig i ha estat una experiència molt enriquidora i bonica, poder compartir amb gimnastes d’altres països com Bulgària, Estònia, Geòrgia i Grècia.

Hem d’ agrair el tracte rebut tant per l’ organització, com per les gimnastes i els tècnics i per la gent de Kalamata, que són tots encantadors.