Notícies i activitats dels clubs

Jordi Capella en Standard i Pep Campi en Radial, guanyadors de la XIII edició de la regata Euro Làser Màsters Cup

IMG 9998webTres dies de competició amb vents superiors als 20 nusos han marcat el desenvolupament de les proves

Calella de Palafrugell, 7 d'abril 2019.- Jordi Capella en Làser Standard i Pep Campi en Làser Radial, s'han proclamat campions en aquesta edició de l'Euro Làser Màsters Cup 2019 - XIII Trofeu Calella Palafrugell -Memorial 'Pitus' Jiménez que serà recordada com una de les més dures celebrades a Calella de Palafrugell. Els forts vents han condicionat totes les mànigues disputades, i han posat a prova als regatistes. Les dues primeres jornades es van caracteritzar per un fort vent del SW, superior als 18 nusos, amb ratxes de 24. 

L'última jornada, disputada avui, també ha seguit aquesta tònica de fort vent  de component NE, de 22 nusos, que ha obligat a les embarcacions a volar de nou en el camp de regates del CV Calella.

Aquestes condicions han suposat un gran esforç a tots els regatistes. Totes les mànigues disputades han estat molt selectives, de cara a la confecció de les primeres places. Els regatistes que han aguantat millor aquesta situació de vent fort són els que s'han imposat en els podis.

Els millors de Standard

El vencedor de la classe Standard ha sigut Jordi Capella, un Apprentice que ha sabut mantenir-se líder en tota en la competició.La segona plaça del Trofeu és per Roger Schulz i la tercera pel canari Jose Luis Doreste. Per darrere d'aquest grup de podi ha quedat, amb 18 punts, el quart classificat, l’Apprentice Leandro Rosado, seguit per Wolfgang Gerz, que ha sumat 20 punts i de Carlos Martínez, vencedor de les tres anteriors edicions de l'Euro Laser Màsters Cup de Calella de Palafrugell.

Igualtat en Radial

També igualadíssima la competició en Laser Radial. Pep Campi, s'ha imposat amb 12 punts, empatat amb Sebastián Baudier, quedant tercer a un sol punt el Apprentice mexicà Carlos Edmundo (13 punts) que avui ha guanyat dos parcials (1-4) que li han fet pujar al podi de la general.

A un sol punt del podi ha quedat el britànic Max Hunt, seguit d’Enrique Arriola (15 punts) i català Oriol Cornudella (18 punts), sisè de la general. Amb 25 punts i en la setena plaça s'ha col•locat l’argentí Juan Garcia, seguit pel francès Jean Philippe Galle (29 punts) i el català Jaume Mumbrú (33 punts).

Women

En dones la gran vencedora ha estat l'alemanya Alexandra Behrens, seguida de la barcelonina Elena Saez, quedant en tercera posició la francesa Isabelle Arnoux.

Per categories

Per categories, assenyalar que en Laser Standard el vencedor en la categoria Apprentice ha sigut Jordi Capella,  Màster Roger Schulz, Gran Màster Jose Luis Doreste, Great Gran Màster Wolfgang Gerz.

En quan a la classe Laser Radial, a la categoria Apprentice ha sigut Carlos Edmundo Silva, a Màsters Sebastian Baudier, a Gran Masters Pep Campi, a Great Grand Màster Jean Phillippe Galle i a Legend Nebrel Jacky.

 

Escriure un comentari

Códi de seguretat
Actualitzar