Notícies i activitats dels clubs

Capella i Campi aguanten en una jornada intensa i complicada. Es mantenen els líders, tot i la duresa de la jornada

IMG 9992webCalella de Palafrugell, 6 d’abril 2019.- El vent, poc estable des de primera hora del matí, ha fet que s’aplacessin les proves fins a la 13h, iniciant una de les proves més intenses que s'han viscut en aquesta edició de l’Euro Laser Màsters Cup, amb un fort vent de SW, de més de 23 nusos amb ratxes de 25, superant el límit de força de vent permès per la classe. Amb unes onades de més de 2 metres, posant als participants en unes condicions tècniques i de resistència extremes.  Amb aquestes circumstàncies només s'ha pogut cobrir una màniga. Degut a les condicions hi ha hagut forces abandonaments.

Malgrat aquestes circumstàncies, els líders del Trofeu no han perdut les posicions. Al contrari, s'han consolidat més, després d'aquesta dura jornada de regata.

Jordi Capella es manté líder en Standard

Jordi Capella després de mantenir-se cap la regata, ha signat una valuosa segona posició en l'arribada a meta en la difícil mànega disputada avui. Amb aquest resultat l’Apprentice del GEN Roses, manté intacte el seu lideratge en la classe Standard. Ha estat una lluita sense quarter amb el seu més directe rival, el Grand Màsters Jose Luis Doreste, que li ha anat marcant al llarg de la dura regata, entrant el canari darrere del català, tercer de la màniga. Sens dubte el gran beneficiat d'aquesta lluita entre els dos espanyols ha estat el màster alemany Roger Schulz, que ha estat el vencedor de la màniga d'avui i consolida la seva tercera plaça a la classificació general. Els tres estan en una atapeïda puntuació, Capella té 5 punts, Doreste 7 punts i l'alemany 9 punts. Ells formen un trio amb grans aspiracions al podi. Tot seguit, una mica més endarrerits trobem el Great Grand Master alemany Wolfgang Gerz i el vigent campió del Trofeu Calella de Palafrugell, el Gran Màster de Múrcia Carlos Martínez, amb 15 i 16 punts respectivament.

Seguidament hi ha el gruix de la flota ‘top ten’ amb Leandro Rosado, els britànics Alan Davis i Chris Ellyatt, Alfredo Vázquez i Oriol Marrón que tanca aquest grup dels 10 millors, amb 30 punts.

S'obre la lluita entre en Pep Campi i l’Oriol Cornudella en Radial

Tampoc res està decidit a la classe Laser Radial. El Gran Màster Pep Campi manté el lideratge, però és a tan sols un punt de diferència del seu mes immediat rival, un altre Gran Master l’Oriol Cornudella, que ahir estaven empatats a punts juntament amb el francès Sébastien Baudier. Després de la jornada d'avui el francès ha quedat relegat a la tercera posició, separat del primer amb tres punts i del segon amb dos. Demà pot ser un dia decisiu en aquesta disputada classe, on en quarta posició hi ha el britànic Max Hunt amb 13 punts i cinquè el mexicà Apprentice Carlos Edmundo amb 18 punts. Cal destacar la sisena plaça del Grand Great Master francès Jean Philippe Galle, amb 19 punts i la setena del basc Enrique Arriola, un Màster que suma 21 punts.

Elena Saez lidera a la categoria de Dones

La classificació després de la segona jornada de l'Euro Laser Màsters Cup en la categoria femenina hi ha hagut canvis en els primers llocs de la classificació. La catalana Elena Saez es col.loca en primera posició, superant a la basca Edurne Berrueta, que va començar liderant la classificació. L'alemanya Alexandra Behrens puja a la segona i queda com a tercera la també alemanya Noack Ute.

 

Escriure un comentari

Códi de seguretat
Actualitzar