Notícies i activitats dels clubs

Esplèndida jornada d'entrenament i dia de benvinguda als regatistes

Calella de Palafrugell, 4 d'abril 2019.- Inici de la primera de l'Euro Laser Màsters Cup 2019, on els regatistes que ja han anat arribant, han pogut realitzar les dues primeres regates d'entrenament.

Amb unes condicions de vent i mar òptimes, els regatistes han començat a preparar les seves embarcacions i acomodar-se al camp de regates, on demà es disputaran les proves oficials.

Una jornada d'entrenament que ha servit per posar a punt el material i conèixer 'in situ' les condicions de l'àrea de competició i els rivals.

En Làser Radial hem vist com guanyaven totes les mànegues els francesos Sebastien Baudier, en categoria Màster, i Nebrel Jacky en Legend, el que fa evidenciar la seva bona posada a punt. També el britànic Max Hunt, Grand Màster, ha destacat en els entrenaments d'avui, i està optimista amb l'inici de la prova, assenyalava. Hem vist navegar a l'alemanya Alexandra Behrens, a la francesa Isabelle Arnoux i a l'espanyola Victòria Merelo, regatistes que aspiren a dominar el podi en la categoria femenina.

Entre els regatistes més habituals en aquest camp de regates de l'Euro Laser Màsters Cup del Club Vela Calella es trobava el francès Laurent Vigo, que també ha estat avui entrenant i gaudint del bon vent i la mar plana amb què s'ha trobat la flota.

A la classe Laser Standard els regatistes que han destacat en aquesta jornada d'entrenament han sigut el Great Grand Màster l’alemany Michael Nissen, que ha compartit camp de regata amb el seu company Wolfgang Mayer. En aquesta classe els Aprenttices espanyols Sergio González, Txema Garcia, Javi Larramendi i Oskar Hernando també han posat a punt el seu material en aquest entrenament, juntament amb el britànic Andy Baccas i el suec Johan Lindstedt, en categoria Màster. 

A les 6 de la tarda l'organització ha celebrat el ‘Welcome Party’ al Restaurant Les Voltes on el president del Club, Frank Keerl, i la junta directiva, han donat la benvinguda a tots els regatistes que durant aquests tres dies conviuran amb l'esport de la vela en aquest paratge de la costa de Girona.

 

Escriure un comentari

Códi de seguretat
Actualitzar