Notícies i activitats dels clubs

EURO LÀSER MÀSTERS CUP 2019 –XIII Trofeu Calella de Palafrugell-Memorial Pitus Jiménez

EUROLASER2017 PAPERFILM Del 4 al 7 d’abril en aigües de Calella de Palafrugell.

Més de 120 regatistes inscrits a la regata Euro Làser Màsters Cup de Calella.

Important presència de regatistes femenines.

EUROLASER2017 PAPERFILM 3259Calella de Palafrugell, 2 d'abril, 2019.- Tot està a punt per donar el tret de sortida a la regata Euro Làser Màsters Cup 2019 - XIII Trofeu Calella Palafrugell -Memorial 'Pitus' Jiménez, que es celebrarà en aigües de Calella de Palafrugell amb més de 120 laseristes procedents del Regne Unit, Alemanya, Itàlia, Suïssa, Bèlgica, Holanda, Suècia, Portugal, Finlàndia, Argentina, Mèxic, a banda de la nodrida participació de regatistes espanyols.

S'ha superat el centenar d'inscrits, arribant a la xifra de 123 regatistes, el que omplirà la badia de Calella de Palafrugell de veles de la classe Làser.

Aquest any és molt important la presència de regatistes francesos, britànics, alemanys, holandesos i italians, el que evidencia el posicionament d'aquesta prova, com un referent de la vela europea. També comptarem amb regatistes de països llatinoamericans, arribats de l'Argentina i Mèxic.

Entre els regatistes espanyols inscrits i com a gran novetat trobem la nombrosa participació de regatistes de San Sebastián, amb Oskar Hernando, Javier Isidro, la fèmina Edurne Berrueta, Santi Pablos, Antxon Madina, Javi Larramendi, Goicoechea Koldo, Txema Garcia, molts d'ells per primera vegada.

Entre altres laseristes espanyols hi trobem l’alacantí Michel Majon, els madrilenys Javier Echávarri, Asunción Fernández i David Peralta del RCN Madrid, els andalusos Sergio González, Felix Baratech, Alejandro Peguero i Victòria Merelo, el murcià Chencho Ortega, el gallec Alfredo Vázquez, el canari Jose Luis Doreste, els catalans Toni Gibert, Jose Maria Van der Ploeg, Carlos Edmundo, Federico Madrid i Ignasi Jiménez.

Entre els catalans destaquen Miquel Noguer, Joan Grau, Xavier Penas, Mónica Azón, Carles Jané, Xavier Boluda, Leandro Rosado, Oriol Marron, Ignasi Jiménez, Jordi Capella o Raul Caner, entre d'altres. Entre els 'locals' comptarem amb Pep Campi, Miquel Álvarez, Toni Roig, Josep Ferrés, Pere Jiménez i Javier Zendrera, tots ells del CV Calella, club organitzador de la prova.

També és important la presència femenina amb regatistes molt populars com les alemanyes Alexandra Behrens, Noack Ute, les franceses Isabelle Arnaux, Clara Ernouf,  o les espanyoles Asunción Fernandez del RCN Madrid, l'andalusa Victoria Merelo, la basca Edurne Berrueta, les catalanes Elena Saez, Silvia Ravetllat o Mònica Azón.

Aquesta regata, organitzada des de l’any 2006, és un exemple d'èxit de com una regata pot convertir-se en un referent en l'esport destinat als esportistes màster, que cada vegada és més dinàmic i nombrós. Convertint-se en una de les proves més emblemàtiques de la classe Laser a nivell internacional, sent una de les sèries amb més participació, amb regatistes procedents de tot Europa i d’altres països del món.

 

Escriure un comentari

Códi de seguretat
Actualitzar