Notícies i activitats dels clubs

Corredor Mató, nou patrocinador principal del CH Palafrugell per la temporada 2017-2018

L’equip a OK Lliga passarà a anomenar-se Corredor Mató CH Palafrugell

Equip Corredor mato

 Palafrugell, 25 d’abril de 2017.- L’empresa Corredor Mató es converteix en el patrocinador principal del Club Hoquei Palafrugell per a la propera temporada, un cop certificat l’ascens a la màxima categoria de l’hoquei patins estatal.

Plafo gran pista corredor mato

L’empresa immobiliària i d’administració de finques és coneixedora de primera mà del món de l’hoquei patins, atès que la família va estar vinculada al club fa uns quants anys, i sempre d’una manera o altra hi ha mantingut el contacte. L’empresa amb seu a Tamariu, ha cregut en el projecte del Club d’aquests últims anys, i ha volgut fer un pas més en la seva relació, ja que ja n’era un col·laborador.

Es tracta d’un conveni de col·laboració entre les dues parts a fi i efecte de mitjançant la promoció de l’esport de l’hoquei patins a la màxima categoria fer difusió de l’entorn privilegiat que té el territori on ens trobem com a pol d’atracció turística. Així doncs a partir de la propera temporada l’equip que militarà a l’OK Lliga s’anomenarà “Corredor Mató-CH Palafrugell” i serà un dels patrocinadors principals del Club. La samarreta del primer equip a la part central lluirà el seu logotip.

Per a informació, www.chpalafrugell.cat o contactar amb,

Carles Alonso

Premsa CH Palafrugell

Tel 615 960 762

 

Escriure un comentari

Códi de seguretat
Actualitzar