Notícies i activitats dels clubs

Gonzalo Pablos a 4.7 i Jan Urquizu en Radial, vencedors del Toni Pelegrí

velawebEmpat a punts al podi de 4.7 (Pablos, i Viaplana) i Jan Urquizu desbanca Matías Sabaté en Radial

 Calella de Palafrugell, 2 d'octubre, 2016.- Jornada trepidant en el dia de clàusula del Trofeu Toni Pelegrí de Vela en l'any del seu cinquantenari. Després de les tres proves d'avui el laserista de 4.7 Gonzalo Pablos del CN Vilanova s'ha proclamat vencedor en la seva classe, això sí, empatat a punts (12 punts) amb el regatista del CN Arenys de Mar Aleix Viaplana que ha quedat segon. El pes de la darrera prova ha estat determinant per a la composició final del podi i Victor Moure del CN el Masnou puja al tercer lloc del podi amb 22 punts.

Per la seva part a Laser Radial, el regatista del CN Vilassar Jan Urquizu s'ha imposat gràcies a la bona tanda de regates disputades en l’ultima jornada d'avui, que ha suposat desbancar Matías Sabaté del CN el Masnou, que dominava el trofeu un cop finalitzaven les proves del primer dia d’ahir; però que a la jornada de cloenda, no ha estat prou encertat, s’ ha col•locat en tercera posició del podi, per darrere del regatista del CN Vilassar que es va afermar en la segona plaça del podi al poder descartar el seu BFD comès en la jornada d'ahir dissabte, que tant li pesava a la seva classificació.

El dia d'avui ha estat perfecte per als regatistes. Un vent molt estable de component NE ha fet volar amb força al llarg de tota la jornada als participants en la regata organitzada pel Club Vela Calella a la badia de Calella de Palafrugell.

El Comitè de Regates ha pogut muntar tres proves en aquesta jornada de tancament del Trofeu Pelegrí, de manera que els regatistes han pogut comptar amb un total de sis proves i realitzar, per a molts, l'esperat descart.

Una jornada dura, amb un vent que ha bufat al llarg de tot el dia a uns 10-12 nusos de pressió de vents del NW. Les primeres mànegues han estat muntades en un camp a 45º i l'última, amb un lleuger role a la dreta, als 60º, però en tot moment el vent ha tingut una característica comuna, ser constant, que ha fet gaudir a les tripulacions més fortes i que al final s'han alçat amb el podi.

Cal senyalar que el regatista del CN Salou Omar Macho-Quevedo ha estat el millor en Laser Standard.

 

Escriure un comentari

Códi de seguretat
Actualitzar