Notícies i activitats dels clubs

Presentació de la regata Euro Laser Màsters Cup 2015, al Saló Nàutic de Barcelona

eurolaser2015Joan Alsina: 'el nostre objectiu és continuar realitzant la gran festa dels laseristes i gaudir junts' 

Club Vela Calella, 17 octubre 2014. – Dintre del marc del Saló Nàutic de Barcelona, ha tingut lloc la presentació de la regata Euro Laser Màsters Cup 2015, que es disputarà el proper any en aigües de Calella de Palafrugell entre els dies 16 al 19 d’abril de 2015.  L’acte va estar presidit pel president del Saló Nàutic, Luis Conde, pel president del Club Vela Calella, organitzador de la regata, Joan Alsina, el representant de la FCV, Manuel Giménez i els membres de la Junta Directiva del club Xavier Mayoral i Frank Keerl (comodors) i Lluís Gelpí.

A la presentació, el president del Saló Nàutic Luis Conde, va destacar el valor que té aquesta regata, i de ressò internacional, ‘el que demostra que quan es fan bé les coses, aquestes tenen un èxit assegurat’.

De fet aquesta prova és una de les millor valorades entre el regatistes del circuit de Laser europeu i una referència en com s’ha d’organitzar aquest tipus de regates, que ha de servir de model per exportar-lo a altres competicions, tal com han reconegut molts regatistes del Laser, en el passat mundial de la classe disputat a Hyères.

‘Ens sentim molt orgullosos d’aquest reconeixement, -va dir el president del Club Vela Calella, Joan Alsina-. Celebrarem aquesta nova edició, la novena, malgrat que fa deu anys que van iniciar aquesta regata, però una va ser anul•lada per una nevada que va fer història, amb la mateixa il•lusió que la primera vegada i amb la mateixa filosofia’. Alsina va agrair les mostres de simpatia que desperta aquesta prova, dient que ‘el nostre objectiu no és altre que continuar fer la gran festa de primavera dels laseristes europeus i gaudir junts d’aquesta trobada d'amistat i esport en el nostre club i en les magnífiques aigües de Calella de Palafrugell’. 

En aquesta regata, més d'un centenar de laseristes es reuneixen a la badia de Calella de Palafrugell. A l'edició d'enguany es van donar cita 101 regatistes de 12 països europeus, a més d’Austràlia. Entre els assistents a l’acte, a més de socis i navegants del club,  també s’hi  trobava la recent campiona del món de Laser Master Mònica Azón, títol aconseguit la passada setmana al mundial de Laser disputat a Hyères, i una participant assídua -i guanyadora en varies ocasions- del Trofeu de Palafrugell. 

L'Euro Laser Màsters Cup - IX Trofeu Calella de Palafrugell - Memorial Pitus Jiménez és, després dels mundials i el europeus, la cita europea de la classe Laser Master que reuneix a més numero de regatistes masters.

Més informació: Angel Joaniquet tel.: 636 319 218

    Club Vela Calella. tel.: 972 614 619  -  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Escriure un comentari

Códi de seguretat
Actualitzar