Notícies i activitats dels clubs

Duatló. Girona i Vic amb molt bones sensacions!

duatlogironaEl cap de setmana passat, Girona i Vic varen ser les dues ciutats on es varen disputar les primeres duatlons del mes d'abril.

El CAP, amb un total de sis atletes -incloent el nostre entrenador, en Jose Sánchez, que competeix sota l'equip ESTEVE- va demostrar que en duatlons, com l'any passat, segueix essent un equip a tenir en compte.

A la duatló de Vic (7km a peu + 34km ciclisme + 7km a peu) ens va representar en Xevi Jaume. El de La Bisbal, en la seva primera competició en una duatló, acompanyat de més de 500 participants, va assolir la posició 429, realitzant un notable segment en el tram de ciclisme en una competició on s'hi varen poder veure, entre d'altres, Joan Ruvireta -el campió de la prova- o Jordi Relats, triatletes catalans de gran renom i que no faren faltar a la cita osonenca, que va presentar una duatló molt participativa en la seva tretzena edició.

A la capital de la província es va disputar la duatló de Girona, que encetava la seva primera edició amb un circuit que transcorria per la Ciutat Immortal i per altres nuclis urbans propers (5km a peu + 24km en bicicleta + 2,5km a peu).Girona, després de deu anys, tornava a recuperar amb nota l'ansiada duatló que fa deu anys va desaparèixer. En aquesta edició fins a un total de quatre triatletes ens varen representar: Carlos Pérez (17è classificat), Ramon Figueras (41è classificat), Ricard Doga (109è classificat) i Javi Lorente (141è classificat) d'entre gairebé 170 persones i amb unes marques que auguren una gran temporada i q! ue són fruits de la bona pretemporada que han realitzat.

Jose Sánchez es mostra intractable a Girona.

Menció especial cal fer al nostre director tècnic, en Jose Sánchez, que va quedar segon classificat a Girona, realitzant un extraordinari registre (1h 05'49") i arribant a guanyar a molt bons triatletes, alguns de la talla d'Aaron Pagès (Fasttriatlon Club). En Jose, que competeix per l'equip baixempordanès d'ESTEVE, a més, va marcar el millor registre en el segon tram de cursa a peu, demostrant que s'ha recuperat dels problemes musculars que malauradament el varen acompanyar bona part de la passada temporada.

A tots, els volem donar l'enhorabona i a animar-los a seguir així!

CAP-Triatló.'

Escriure un comentari

Códi de seguretat
Actualitzar