Notícies i activitats dels clubs

XII duatlo de Vic

El passat diumenge 7 d'abril, fins a cinc triatletes de la secció de esportiva del CAP varen assistir a la dotzena edició de la duatló de Vic, que va aplegar vora mig miler de participants.

duatlovic2013quimalboA destacar, la brillant actuació del palafrugellenc, Quim Albó, que en la seva primera temporada competitiva en duatlons va obtenir la trentena posició a la classificació general.

Dins d'un circuit de categoria olímpica (7 running + 34 ciclisme + 3,5 running), els triatletes de la secció (d'esquerra a dreta: Francesc Martínez, Xavier Farràs, Jordi Farràs, Lluís Bonet i Quim Albó) varen obtenir un paper notable dins d'un circuit amb un desnivell mínim i que connectava la serralada de les Guilleries amb el Montseny de cara. La prova va desenvolupar-se travessant els municipis de Vic, Taradell o Sant Julià de Vilatorta, en indrets d'una gran importància natural i amb un desnivell positiu i negatiu força igualats.

La duatló de Vic ha servit per a què el Club Atlètic Palafrugell escali posicions en la segona divisió nacional de duatló de carretera, ocupant la 17ª posició, a quatre-cents punts del líder actual, el CN Terrassa - Cicles Morenito.

Podeu consultar els resultats de la carrera al web oficial de la FCTRI.

Escriure un comentari

Códi de seguretat
Actualitzar