Notícies i activitats dels clubs

Duatló de Cerdanyola

Millora notable dels nostres triatletes al Duatló de Cerdanyola

El passat diumenge 24 de març es va disputar la segona edició de la Duatló de Cerdanyola del Vallès en la qual hi varen assistir dos triatletes del nostre club, en Quim Albó (a l'esquerra) i en Lluís Bonet (a la dreta), ambdós obtenint uns bons resultats, demostrant que la millora i l'experiència va en augment.

Es tractava d'una duatló de la distància sprint (5km running + 20kms ciclisme + 2,5km running), dins del calendari de la Federació Catalana de Triatló, en la qual en el tram de ciclisme hi havia un desnivell considerable amb pujades fins i tot del 12%. Els representants de la nostra secció, en Lluís Bonet (1h 06' 24", 156è classificat) i en Quim Albó (1h 00' 45", 51è classificat, establint la vint-i-setena millor marca en ciclisme) varen batallar en tot moment davant de 451 participants que els varen posar les coses molt difícils.

La carrera es va saldar amb la victòria d'en Lluís Vila, del CN Terrassa, amb un temps global de 55' 12".

Moltes felicitats als valents que han defensat els colors del nostre club i al nostre poble a Cerdanyola! La propera, el 7 d'abril... la duatló de Vic, on s'espera una àmplia participació del nostre club així com una participació molt elevada!

Club Atlètic Palafrugell,
Cap, cor i ànima!

Escriure un comentari

Códi de seguretat
Actualitzar