Notícies i activitats dels clubs

Miguel Alberto Blanco supera el rècord d'Espanya de llaçament de martell juvenil

imagesCA5LTX23El llançador palafrugellenc Miguel Alberto Blanco (Girona Costa Brava-C.A.Palafrugell) ha establert un nou rècord d'Espanya Juvenil de llançament de martell en el decurs d'unes proves de control celebrades el passat divendres dia 22 de juny a la zona annexa de l'Estadi Municipal Josep Pla Arbonès.

blanco_miguelalbertoEn una sèrie fantàstica, amb quatre llançaments vàlids tots per sobre dels 70 metres i dos nuls llarguíssims que sortiren de zona,  està demostrant que la seva progressió en aquesta disciplina és impressionant. En el seu cinquè llançament el martell de 5 kg aterrà a 73,85 m, deixant enrere els 73,20 m que el plusmarquista estatal absolut Javier Cienfuegos havia establert com a rècord al seu pas per la categoria juvenil l'any 2007, quan tenia 17 anys (en Miguel Alberto en té 16). Per arrodonir la jornada al seu sisè i darrer intent llançà els definitius 74,27 m.

Bona actuació també de la plusmarquista estatal absoluta, Berta Castells, que llançà 68,03 m, molt a prop de la seva millor marca de la temporada.
(foto JJ Vico)

Escriure un comentari

Códi de seguretat
Actualitzar