El C.R.P.C.B. va aconseguir classificar tres equips durant el Campionat de Catalunya d’Equips celebrat a Lleida, aquest diumenge 21 de maig.

Cal destacar, que el club es va presentar amb 4 equips completats amb gimnastes d’altres clubs de Catalunya, per ser més competitius.

-L’Equip Aleví format per la Noa Garcia 🥇amb el cèrcol i l’ Alma Martin (CR Prat Cor Blau) 🥇amb les maces i 🥈amb les mans lliures, va aconseguir classificar-se com a Campió de Catalunya.

-L’Equip Sènior format per Martina León 4a amb les maces i María Piquer (CR Vitry) 🥇amb la cinta i 🥉amb el cèrcol, es va proclamar Sots-campió de Catalunya.

-L’Equip Infantil format per Carolina Rachuk 🥈amb les maces i 6a amb la pilota i Mirna Escobar Lujan (CR El Vendrell)🥈amb la cinta, es va classificar en 4a posició.

-L’Equip Júnior format per la Laia Solà amb la pilota i la cinta i l’Emma Aldabo ( CR Almacelles) amb la cinta, lamentablement no varen aconseguir la classificació, només es classificaven els 4 primers equips de cadascuna de les categories.

Per altra banda, Tatiana Deulofeu, gimnasta del club que actualment entrena al Centre d’Alt Rendiment de St. Cugat, fou🥇amb la corda. La Tatiana va formar equip amb la també gimnasta del CAR Júlia Puntos (Sícoris Club) 🥇amb la pilota i 🥇 amb la cinta, proclamant-se Campiones  de Catalunya Júniors.

Volem felicitar a totes les gimnastes i els clubs col·laboradors per aquesta gran feina i desitjar-los molta sort per la competició nacional que es disputarà a Ourense el proper mes de juliol.