Ja han començat les feines per posar una nova tanca perimetral al voltant de la pista del pavelló de patinatge de Palafrugell. Mentre durin les tasques de substitució de la tanca, els entrenaments es faran a la pista exterior al costat de l’aparcament de l’Estadi.

Amb el pas dels anys el deteriorament i l’ús continuat a nivell competitiu havia provocat que la substitució de la tanca fos una necessitat. L’objectiu de l’actuació és que es compti ara amb una tanca de les mateixes característiques de l’actual però que confereixi una major resistència als cops i a les necessitats dels partits oficials. La nova tanca serà homologada tal i com marca la Federació Catalana de Patinatge per adaptar-se a la normativa vigent.

Aquesta actuació tindrà un cost de 45.000 euros aproximadament i comptarà amb el suport econòmic de la Diputació de Girona. L’adjudicació s’ha fet a una empresa fabricant i experta en equipaments esportius que ja ha estat responsable d’instal·lacions de similars característiques.

El Club Hoquei Palafrugell, que actualment milita a l’Ok Lliga plata, disputa tots els seus partits oficials al pavelló de patinatge del municipi.