Aquest passat cap de setmana s’ ha disputat la 7ª i úlitma prova del Campionat d’ Espanya de Motocross Mx Élite en Alhama de Murcia.

Nil finalitza el 7º a la classificació general del campionat.

La regularitat, la constància i la perseverancia han donat els seus fruits; Nil s’ ha mantingut al Top 10 en totes les proves del Campionat, i ha rodat sempre a un alt nivell tècnic, sense cometre pràcticament errors i caigudes.

“Finalitzo Top10 en aquesta última prova,  em sap a poc després del gran treball que havia estat fent aquestes últimes setmanes. No vaig aconseguir adaptar-me al traçat i mostrar la meva millor versió en aquest cap de setmana.
Tot i així estic satisfet amb el que he aconseguit durant el campionat, i amb ganes de seguir millorant.
Vull donar les gràcies al meu ” equip familiar”, a tots els supporters i col.laboradors.