Mesures econòmiques persones abonades i cursetistes 2021

Amb motiu de les mesures i restriccions per a la contenció de la Covid19 durant l’any 2020 i  valorada la situació, les persones abonades tindran una reducció del 50% de la quota del rebut del primer trimestre del 2021, que es desglossa  segons els següents criteris:

- Reducció d’un 30% de la quota degut als dies de tancament i de l’horari reduït del període octubre a desembre  de 2020.

- Reducció d’un 20% de la quota degut a l’anul•lació de les activitats programades dins el Pack fitness, i de no poder gaudir de tots els serveis  sense limitacions.

Durant els  trimestres de l’any 2021 que continuïn amb afectacions per la COVID 19 la reducció  de la quota ordinària serà del 20%.

En concepte de  taquilles, hi haurà una reducció d’un 40% a les persones que tenien el servei durant l’any 2020 i continuïn  el 2021.

Pel que fa als cursos d’activitats dirigides durant el trimestre octubre-desembre les sessions previstes es varen veure  afectades 4 setmanes de les 11 programades. Vist que les quotes dels cursos d’aquest període es varen cobrar en el seu moment,  durant el primer trimestre de 2021 hi haurà  una reducció d’un 35% de la quota del trimestre gener-març 2021.

Us agraïm una vegada més la vostra comprensió i col•laboració.

Esport i Salut

 

Escriure un comentari

Códi de seguretat
Actualitzar