MULLA’T per l’esclerosi múltiple a Palafrugell

Com cada estiu arriba la campanya MULLA’T PER L’ESCLEROSI MÚLTIPLE, que enguany se celebrarà a la Piscina Municipal de Palafrugell el divendres 12 de juliol de 2019, de les 7 a les 13 h i de les 16 a les 22 h, amb l’únic objectiu de col•laborar amb la Fundació Esclerosi Múltiple, i així possibilitar que un major nombre de persones que pateixen aquesta malaltia puguin ser ateses en els centres de la Fundació.

Hi ha moltes maneres de mullar-se per l'esclerosi múltiple i una d'elles és des del supermercat. Durant el mes de juliol per cada ampolla d'oli OleAurum venuda, Olis de Catalunya, que agrupa petits productors catalans, cedeix 1 euro a la Fundació Esclerosi Múltiple sense cap cost pel consumidor. Quan vagis al supermercat, busca l'oli del Mulla't! 

És per aquest motiu que fem una crida perquè la gent es mulli per l’esclerosi múltiple. L’entrada a la instal•lació és lliure, i només cal que cada participant nedi els metres que desitgi i que col•labori fent un donatiu i/o comprant algun material de la jornada (samarretes, barrets, motxilles, tovalloles…). Tots els participants obtindran un diploma del MULLA´T 2019.

Amb l’ajuda de tothom podrem superar les dades assolides anys anteriors a la Piscina Municipal de Palafrugell, i així col•laborar en la millora de la qualitat de vida de les 4.000 persones, com la Maria, que pateixen esclerosi múltiple a Catalunya. 

La Maria té esclerosi múltiple. Reconeix l’impacte que té conviure amb la incertesa de tenir una malaltia crònica i sense cura. Com totes les persones amb esclerosi múltiple, ha hagut d’aprendre a viure sense saber com estarà demà però ella es nega a tenir por i ha decidit afrontar el futur. Amb el teu donatiu vencerem la incertesa de l’esclerosi múltiple!  Mulla’t per la Maria!

Si us plau, sigueu solidaris i mulleu-vos per l’esclerosi múltiple!

 

Escriure un comentari

Códi de seguretat
Actualitzar