Es va celebrar al Teatre Municipal, la 38a edició de la Festa de l’ Esport de Palafrugell, organitzada per l’ Àrea d’Esports de l’ Ajuntament. L’ acte va donar a conèixer els millors esportistes, entrenador i entitat local de la temporada anterior. En aquesta edició, optaven als premis 20 esportistes i 5 clubs.

El Club Handbol Garbí va rebre la distinció a la millor entitat esportiva. En la resta de categories, el premi al millor esportista masculí va ser per a Xavier Mayoral Jové, del Club Vela Calella. En categoria femenina, la guanyadora va ser Mariona Frigola Mató, del Club de Patinatge Artístic de Palafrugell; i fou proclamada millor entrenadora local Esther Hidalgo Gómez, del Club Rítmica Palafrugell.

La Medalla de l’Esport de Palafrugell es va entregar a Erundino Álvarez Álvarez per la seva vinculació en el món del futbol. Durant l’acte també es va reconèixer la tasca de Miquel Pucurull Fontova, corredor de maratons i escriptor, com a Convidat d’Honor, i de Marta Alemany Sánchez, jugadora de futbol, que va ser nomenada Ambaixadora de l’ Esport Palafrugellenc