El Pinxo 2012, tot un èxit

DSC05168_640x480Els dies 27, 28 i 29 de Desembre de 2011 s’ha celebrat a la Piscina Municipal de Palafrugell el PINXO aigua, el Parc aquàtic de Nadal.

Organitzat per l’ Institut Municipal d’Esports de Palafrugell (IME), aquesta ha estat la quinzena edició que l'IME organitza unes jornades recreatives per Nadal, l'onzena amb la denominació “PINXO”.
Enguany més de 600 persones, grans i petits, varen poder gaudir d’un munt d’atraccions aquàtiques, tant a la piscina gran com a la petita. A més s’han organitzat una sèrie d’activitats complementàries que han tingut una acceptació fantàstica. Per a un públic més infantil es va programar el ja tradicional ball aquàtic de Jordi Tonietti i la pesca d’ànecs. Per altra banda, per a un públic més juvenil, es van preparar els batejos de submarinisme i competicions ben originals de vòlei aigua, waterpolo i bàsquet aquàtic. Cal dir que els inflables aquàtics han anat a càrrec de l’empresa saragossana “Jalón Gestión Deportiva” i els batejos de submarinisme, de Gym Sub Aiguablava, amb  una participació molt elevada .
Finalment, remarcar que l’organització valora molt positivament tot el funcionament del parc aquàtic, que es va desenvolupar perfectament sense cap incidència.
Esperem l’any que ve poder celebrar-ne la setzena edició amb molta més participació i ganes de passar-ho be!

{morfeo 28}

Escriure un comentari

Códi de seguretat
Actualitzar